Små semestertrippar.

Standard

I sommar har vi inte gjort några större semestertrippar av den enkla anledningen att M har arbetat hela sommaren och jag inte har något arbete och således inga pengar heller. Men vi har gjort små trippar.

  • Motorcykelturer runt om i Brandenburg och över till Polen ett par gånger. Både ensam och tillsammans med vänner. Ibland har vi bara åkt iväg och testat badsjöar runt om Berlin. Såna som det är lite svårt att ta sig till utan bil (eller MC)
  • Svärföräldrarna har fått ett besök över en långhelg. Där grillade vi och solade och det var världens finaste väder just den helgen.
  • Osnabrück heter staden där M’s syster pluggar i. Henne besökte vi en långhelg också. Vi åt frukost på hennes bakgård (läs världens mysigaste trädgård). Där fanns det ett stort grönsaksland som vi fick ta tomater och gurka från. Där fanns även kaniner, massor. De var antagligen matkaniner, men det brydde jag mig föga om och gosade med dem i deras burar. Finns det något mjukare än en kanin? Nja.
  • Besök hos oss har vi också haft. M’s syster var här nästan en vecka och M’s mamma var här en långhelg.
  • Jag har cyklat en del, men ingenting som är värt att nämna egentligen. Det är bara cykelturer i träningssyfte och inte i upplevelsesyfte. Nästa sommar blir det dock en alpcykeltur igen. Wihoo!! Som jag ska vara tränad till dess. Jag tänker inte leda cykeln upp för en endaste liten jävla backe.

Den bästa semestern ligger ändå framför oss. Vi ska åka på en två veckor lång motorcykelsemester över Alperna och in till Italien. Eventuellt är vårt slutmål Rom, men det beror lite på om vi får med oss en vän eller inte. Det vet vi kanske i morgon. Men vi ska bada i Gardasjön och äta på vegana restauranger hittade på HappyCow

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s