Jobbmöte och världens godaste sallad

Bild

Idag var jag äntligen på det där rekryteringsmötet som inte blev av förrförra veckan och som jag HELT missade och glömde av förra veckan. Det verkar bra och jag hoppas att det blir någonting av det hela. Jag håller tummarna så att säga. Men det är ju inte riktigt vad jag vill göra, men vet en inte vad en vill göra så går det ju att börja med nåt en inte vill. Lite så tänker jag.

När jag kom hem hade M redan ätit eftersom han var tvungen att dra iväg till motorcykeln. Parentes att han kommer hem med en tårtbit till mig sedan för att fira att han klarade teoriprovet igår. Wihoo!! Jag gjorde mig en sallad och det var nog den godaste jag ätit på länge. Så den delar jag med mig av i bild och ord. Varsågoda!

En avokado, ett eller två salladsblad, en liten riven morot, ca en halv deciliter majs, ett kokt ägg av valfri hårdhetsgrad, några soltorkade tomater i olja, en färsk tomat, mozzarellaost, lite riven ost och en stor klick creme fraiche. Hacka i valfria bitar och blanda ihop med creme fraichen. Sen tog jag nog en nypa pyramidsalt på också.

20121030-145758.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s