Svarta vinbärsgele

Standard

När jag var liten var svarta vinbärsgele det absolut äckligaste jag visste. Det åts till kött som fått steka länge med sky och kokt potatis hos mormor och morfar. Jag ryser fortfarande när jag tänker på hur äckligt jag verkligen tyckte att det var. Röda vinbärsgelen var snäppet godare, men jag stenvägrade ändå att äta den.

20120906-200636.jpg

Igår åt vi vaniljpudding med röda vinbär och kom att tänka på det där minnet. Och jag förstår verkligen inte varför jag hatade det så. Det är ju gott. Men stekt kött med sky är fortfarande en av de värsta maträtterna jag vet. Lite smaklöst, sönderkokt och fettigt. Det går säkert att göra jättegott men näe tack.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s